BABY Ročkasi

POSEBNO U PONUDI! BABY ROČKASI

minnie_birthdayBaby ročkas je posebna varijanta proslave rođendana (ili imendana ili bilo koje druge fešte), gdje unajmljujete prostor Kluba za roditelje i baby kutka – bez proslave u rođendaonici s animacijom.

Dakle, naš Klub za roditelje s korištenjem kuhinje te poligona moguće je unajmiti i posebno, samo kao prostor, bez klasične proslave dječjeg ročkasa u rođendaonici.

Odlučili smo ponuditi ovu opciju kao praktično rješenje za najam prostora Kluba s korištenjem kuhinje ukoliko želite organizirati svoju feštu odraslih s manjom djecom (do 3-4 godine) koja mogu biti s vama u prostoru Kluba i igrati se baby kutku (Soft Play bazen s lopticama, tobogan, igračke itd.) ili, u opciji “poligon” – mogu se uz Baby kutak igrati i u poligonu s velikim toboganom, bazenom s lopticama, penjalicama itd. uz nadzor jedne naše djelatnice.

CJENIK BABY ROČKASA

a) 390knza 2 sata najma
b) 490kn
za 2 sata najma + neograničena konzumacija toplih napitaka iz samoposlužnog aparata (kave, čajevi…) i korištenje kuhinje s opremom (mikrovalna, hladnjak, kuhalo, pribor – čaše, tanjuri…)

 DOPLATA, po želji:
+ 150kn doplate za “poligon/labirint” – korištenje zabavne igraonice poligona/labirinta (u posebnoj prostoriji – veliki tobogan, bazen s lopticama, penjalice, tatami podloga, mreža…), uz nadzor jedne naše djelatnice

Napomena: Baby ročkase moguće je proslaviti petkom, subotom i nedjeljom (tim danima je slobodno korištenje i Kluba za roditelje).

Klub za roditelje

Klub za roditelje

poligon kolaz

Poligon – veliki tobogan, bazen s lopticama…