Klub Za Roditelje

KLUB ZA RODITELJE

je posebna prostorija u našem En Ten Tini centru u Koledinečkoj 5 u kojoj se roditelji mogu počastiti i družiti dok traje proslava dječjeg rođendana. Prostorija Kluba za roditelje je odmah pokraj naše Oki Doki rođendaonice, tako da ste neposredno kraj djece dok slave ročkas! 🙂

Ugodan ambijent Kluba za roditelje opremljen je stolovima i stolicama (za 15-20 odraslih), kožnim dvosjedom s dvije fotelje, čajnom kuhinjicom s hladnjakom i kuhalom za vodu, TV-om, mini linijom, WiFi besplatnim Internetom….

Uz našu uključenu konzumaciju sokova i kava roditelji mogu slobodno donijeti i nešto svoje, npr. kolače, piće i ostalo, sve po želji… 🙂

Poštovani roditelji, prostor našeg Kluba možete koristiti  po cijeni od 40€ u trajanju od dva sata (odnosno koliko traje i rođendan), i to petkom, subotom i nedjeljom (ponekad i radnim danima – po dogovoru), za vrijeme rođendanske proslave dok djeca slave u rođendaonici, sa svim ponuđenim sadržajima i uključenom konzumacijom sokova (Coca Cola, ledeni čaj, sok od jabuke/naranče, flaširana voda) i kava (elek. kuhalo, kave “3u1” i sl). Također su u cijeni uključene i plastične čaše te papirni ručnici.
Ponosni smo i jako nam je drago što rođendane u našoj rođendaonici djeca duugo pamte i što imamo vrlo pozitivne dojmove i pohvale roditelja koji su se odlično zabavljali u našem Klubu i koji nam se zbog odnosa kvalitete i cijene redovno i rado vraćaju.
NAPOMENA: za korištenje prostorije Kluba za roditelje neophodno je pridržavanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.

Uvjereni smo da ćete uživati u ugodnom ambijentu našeg Kluba za roditelje!  🙂