Klub Za Roditelje

KLUB ZA RODITELJE

je posebna prostorija u našem En Ten Tini centru u Koledinečkoj 5 u kojoj se roditelji mogu počastiti i družiti dok traje proslava dječjeg rođendana. Prostorija Kluba za roditelje je odmah pokraj rođendaonice, tako da ste neposredno kraj djece dok slave ročkas! 🙂

Ugodan ambijent Kluba za roditelje opremljen je stolovima i stolicama (za 20ak ljudi), kožnim dvosjedom s dvije fotelje, čajnom kuhinjicom s hladnjakom i kuhalom za vodu, TV-om, WiFi besplatnim Internetom….

Uz našu uključenu konzumaciju sokova i grickalica roditelji mogu slobodno donijeti i nešto svoje, npr. kolače, piće i ostalo, po želji… 🙂

Poštovani roditelji, prostor našeg Kluba možete koristiti  po cijeni od 230kn u trajanju od dva sata (odnosno koliko traje i rođendan), i to petkom, subotom i nedjeljom (ponekad i radnim danima – po dogovoru), za vrijeme rođendanske proslave dok djeca slave u rođendaonici, sa svim ponuđenim sadržajima i uključenom konzumacijom sokova i grickalica. Također su u cijeni uključene i plastične čaše te papirni ručnici. Postoji i mogućnost najma Kluba za roditelje i zasebno – za neke vaše proslave – bez proslave ročkasa u rođendaonici, u varijantama Baby ročkasa.

Ponosni smo i jako nam je drago što rođendane u En-ten-tini-ju djeca duuugo pamte i što imamo vrlo pozitivne dojmove i pohvale roditelja koji su se odlično zabavljali u našem Klubu i koji nam se zbog odnosa kvalitete i cijene redovno i rado vraćaju.
NAPOMENA: za korištenje prostorije Kluba za roditelje neophodno je pridržavanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.

Uvjereni smo da ćete uživati u ugodnom ambijentu našeg Kluba za roditelje!  🙂