Klub Za Roditelje

KLUB ZA RODITELJE

je posebna prostorija u našem En Ten Tini centru u Koledinečkoj 5 u kojoj se roditelji mogu počastiti i družiti dok traje proslava dječjeg rođendana. Prostorija Kluba za roditelje je odmah pokraj rođendaonice, tako da ste neposredno kraj djece dok slave ročkas! 🙂

Ugodan ambijent Kluba za roditelje opremljen je stolovima i stolicama (za 20ak ljudi), kožnim dvosjedom s dvije fotelje, samoposlužnim aparatom za tople napitke, čajnom kuhinjicom s hladnjakom, TV-om, Playstation-om s karaokama, glazbenom linijom, WiFi besplatnim Internetom….

U dijelu prostorije Kluba napravljen je baby kutak za djecu do 3 godine.
Soft Play bazen s lopticama, klackalicom i ostalim igračkama, olakšava boravak s manjom djecom i čini roditeljima prostor još ugodnijim. Korištenje Kluba za roditelje uključuje i korištenje čajne kuhinje s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, štednjakom, kuhalom za vodu te svim priborom – staklenim čašama, tanjurima, vilicama, noževima itd. Uz našu uključenu konzumaciju roditelji mogu slobodno donijeti i nešto svoje, npr. kolače, piće i ostalo, po želji… 🙂

Poštovani roditelji, prostor našeg Kluba možete koristiti petkom, subotom i nedjeljom (ponekad i radnim danima – po dogovoru), za vrijeme rođendanske proslave dok djeca slave u rođendaonici, sa svim ponuđenim sadržajima i neograničenom konzumacijom sokova, grickalica i toplih napitaka (u varijanti s konzumacijom, postoji i jeftinija varijanta, bez naše konzumacije. Pogledajte cjenik). Postoji i mogućnost najma Kluba za roditelje i zasebno – za neke vaše proslave – bez proslave ročkasa u rođendaonici, u varijantama Baby ročkasa.

Ponosni smo i jako nam je drago što rođendane u En-ten-tini-ju djeca duuugo pamte i što imamo vrlo pozitivne dojmove i pohvale roditelja koji su se odlično zabavljali u našem Klubu i koji nam se zbog odnosa kvalitete i cijene redovno i rado vraćaju.

Uvjereni smo da ćete uživati u ugodnom ambijentu našeg Kluba za roditelje!  🙂