NAGRADNA Igra

mickey_facebook_logoNova nagradna Igra – osvojite vrijedne Ententini poklon bonove!

Za dječji osmijeh veseli Ententini nagrade dijeli

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE “Za dječji osmijeh veseli Ententini nagrade dijeli”:
Sudjelovanje je jednostavno: podijelite objavu na svom zidu koju ćemo objavljivati mjesečno na našoj facebook stranici, tagirajte u komentaru još jednu osobu koju želite razveseliti lijepim nagradama, pa ćete i VI i TAGIRANA OSOBA imate priliku osvojiti sljedeće nagrade:
1. Za svakog po 350kn poklon bona (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini) ili
2. Za svakog poklon bon – besplatna dodatna rođendanska usluga po želji, npr. tematski rođendan kao što je zabavni DJ Party, Escape kids avantura itd., Pinata, Klub za roditelje s konzumacijom…
 
Dakle, da pojasnimo: podijelite našu objavu, u komentaru naše objave tagirajte neku osobu i ako vas izvučemo osvojit ćete ili 2 poklon bona od 350kn u Ententiniju ili dvije dodatne rođendanske usluge po želji.
Izvlačenje ćemo obavljati random varijantom svake prve subote u mjesecu.
 
Dobivene nagrade nisu prenosive na drugu osobu, ne mogu se zamijeniti za novčane nagrade i ne mogu se spajati u jednu nagradu. Rok iskoristivosti poklon bonova je godinu dana od datuma izvlačenja na kojem je nagrada osvojena.
 
Mame, tate, bake, djedovi, tete, stričevi, kumovi itd sudjelujte i igrajte, osvojite nagradu i razveseliti vaše voljene mališane!

Pratite nas na fejsu, sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade! :)

Dobitnici 1. kruga naše nagradne igre “Za dječji osmijeh veseli – Ententini nagrade dijeli!” (2.3.2019.):
Marijana Delač i njena tagirana osoba Milica Ugrin osvojile su svaka po 350kn poklon bon (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini)
– Ana Opačić Šimunović i njena tagirana osoba Vesna Rozic osvojile su svaka poklon bon – besplatnu dodatnu rođendansku uslugu po želji, npr. tematski rođendan kao što je zabavni DJ Party, Escape kids avantura itd., Pinata, Klub za roditelje s konzumacijom… 
Čestitamo sretnim dobitnicama i hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnici 2. kruga naše nagradne igre “Za dječji osmijeh veseli – Ententini nagrade dijeli!”:
– Maja Kosanović i njena tagirana osoba Petra Crljić osvojile su svaka po 350kn poklon bon (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini)
– Anja Meszaros i njena tagirana osoba Snježana Guculj osvojile su svaka poklon bon – besplatnu dodatnu rođendansku uslugu po želji, npr. tematski rođendan kao što je zabavni DJ Party, Escape kids avantura itd., Pinata, Klub za roditelje s konzumacijom… 
Čestitamo sretnim dobitnicama i hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnici 3. kruga naše nagradne igre “Za dječji osmijeh veseli – Ententini nagrade dijeli!”:
– Jasmina Paclik i njena tagirana osoba Snjezana Spelic osvojile su svaka po 350kn poklon bon (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini)
– Kristina Stošić Ex Krajcer i njena tagirana osoba Nikolina Makvic osvojile su svaka poklon bon – besplatnu dodatnu rođendansku uslugu po želji, npr. tematski rođendan kao što je zabavni DJ Party, Escape kids avantura itd., Pinata, Facepainting, Klub za roditelje s konzumacijom… 
Čestitamo sretnim dobitnicama i hvala svima na sudjelovanju!

U subotu 1.6. izvukli smo dobitnike 4. kruga naše nagradne igre “Za dječji osmijeh veseli – Ententini nagrade dijeli!”, ujedno i zadnjeg izvlačenja u ovoj sezoni:
– Zanki Katarina i njena tagirana osoba Matea Orešković osvojile su svaka po 350kn poklon bon (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini)
– Lidija Folnegović i njena tagirana osoba Tanja Mandić Ex Banjanac osvojile su svaka poklon bon – besplatnu dodatnu rođendansku uslugu po želji, npr. tematski rođendan kao što je zabavni DJ Party, Escape kids avantura itd., Pinata, Facepainting, Klub za roditelje s konzumacijom… 
Čestitamo sretnim dobitnicama i hvala svima na sudjelovanju!

Od jeseni nastavljamo s još boljom nagradnom igrom, pratite nas na fejsu i igrajte se s nama! :)