NAGRADNA Igra

mickey_facebook_logoNagradna Igra – Iznad svega zabava i zdravlje – suradnja Ententini-ja i Project Healtha !!

EnTenTini & Project Health facebook nagradna igra 2018./2019.

nagradna project health

project health logologo

 

 

 

 

Izuzetno smo sretni i ponosni što ove godine imamo partnera za suradnju koji promiče zdravi način života i kreativno provođenje slobodnog vremena – Project Health.

PRAVILA NAGRADNE IGRE EN-TEN-TINI & PROJECT HEALTH!
Ovvogodišnja suradnja EnTenTini-ja i Project Healtha donosi vam vrlo vrijedne nagrade!! 
Sudjelovanje je jednostavno: podijeli objavu na svom zidu koju ćemo objavljivati mjesečno na našoj facebook stranici, tagiraj u komentaru još jednu osobu koju želiš razveseliti lijepim nagradama, pa ćete i TI i TAGIRANA OSOBA imate priliku osvojiti sljedeće nagrade:
1. Za svakog po 350kn poklon bona (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini) ili
2. Obiteljsko vježbanje i vježbanje za jedno dijete – besplatne mjesečne članarine za obitelj (mamu, tatu i dijete) – svi vježbaju u isto vrijeme u različitim dvoranama i za jedno dijete (iskoristivo u Project Helathu)!
 
Dakle, da pojasnimo: podijelite našu objavu, u komentaru naše objave tagirajte neku osobu i ako vas izvučemo osvojit ćete ili  2 poklon bona od 350kn u Ententiniju ili besplatno mjesečno vježbanje u Project Healthu (jedan kupon za cijelu obitelj i još jedan kupon za dijete).
Izvlačenje ćemo obavljati random varijantom svake prve subotu u mjesecu.
 

U subotu 8.12. izvukli smo dobitnike trećeg kruga naše nagradne igre:
1. Vanesa Rakić i njena tagirana osoba @Ivana Lukanović – osvojile su svaka po 350kn poklon bona (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini) i
2. Ivana Mršić osvojila je obiteljsko vježbanje -besplatnu mjesečnu članarinu za cijelu obitelj (mamu, tatu i dijete) i njena tagirana osoba @Dragana Dragana – osvojila je vježbanje za jedno dijete – besplatnu mjesečnu članarinu (iskoristivo u Project Helathu).
Čestitamo dobitnicama! 😍 i hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnici drugog kruga naše nagradne igre (3.11.):
1. Tihana Dananić ex Matuzović i njena tagirana osoba @Tamara Kolakušić – osvojile su svaka po 350kn poklon bona (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini) i
2. Sanja Jurić osvojila je obiteljsko vježbanje -besplatnu mjesečnu članarinu za cijelu obitelj (mamu, tatu i dijete) i njena tagirana osoba @Kate Mala – osvojila je vježbanje za jedno dijete – besplatnu mjesečnu članarinu (iskoristivo u Project Helathu).
 
Dobitnici prvog kruga naše nagradne igre (6.10.):
1. Ivana Leljak Denic i njena tagirana osoba @Mateja Spanjol – osvojile su svaka po 350kn poklon bona (iskoristivo ili u Rođendaonici – za predškolce i za školarce ili u Logopedskom kabinetu EnTenTini) i
2. Katarina Pisuljak osvojila je obiteljsko vježbanje -besplatnu mjesečnu članarinu za cijelu obitelj (mamu, tatu i dijete) i njena tagirana osoba @Sunčica Vučenović – osvojila je vježbanje za jedno dijete – besplatnu mjesečnu članarinu (iskoristivo u Project Helathu).

Mame, tate, bake, djedovi, tete, stričevi, kumovi itd sudjelujte i igrajte, nagrada je prenosiva i možete je pokloniti i razveseliti vaše voljene mališane!

Pratite nas na fejsu, sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade! :)

Family fitness