test

KLUB ZA RODITELJE

je posebna prostorija u našem En Ten Tini centru u Koledinečkoj 5 u kojoj se roditelji mogu počastiti i družiti dok traje proslava dječjeg rođendana.

Ugodan ambijent Kluba za roditelje opremljen je stolovima i stolicama (za 20ak ljudi), kožnim dvosjedom s dvije fotelje, samoposlužnim aparatom za tople napitke, hladnjakom, velikim plazma TV-om, Playstation-om s puno igrica, glazbenom linijom, WiFi besplatnim Internetom….

U dijelu prostorije Kluba napravljen je baby kutak za djecu do 3 godine.
Soft Play bazen s lopticama, toboganom, klackalicom i ostalim igračkama, olakšava boravak s manjom djecom i čini roditeljima prostor još ugodnijim. Korištenje Kluba za roditelje uključuje i korištenje čajne kuhinje s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, štednjakom, kuhalom za vodu te svim priborom – staklenim čašama, tanjurima, vilicama, noževima itd. Uz našu uključenu konzumaciju roditelji mogu slobodno donijeti i nešto svoje, npr. kolače, piće i ostalo, po želji… 🙂

Poštovani roditelji, prostor našeg Kluba možete koristiti petkom, subotom i nedjeljom, za vrijeme rođendanske proslave dok djeca slave u rođendaonici, sa svim ponuđenim sadržajima i neograničenom konzumacijom sokova, grickalica i toplih napitaka (kao dodatna rođendanska usluga – pogledajte cjenik). Postoji i mogućnost najma Kluba za roditelje i zasebno – za neke vaše proslave – bez proslave ročkasa u rođendaonici, u varijantama Baby ročkasa.

Ponosni smo i jako nam je drago što rođendane u En-ten-tini-ju djeca duuugo pamte i što imamo vrlo pozitivne dojmove i pohvale roditelja koji su se odlično zabavljali u našem Klubu na našoj staroj adresi (Dubrava 240) i koji su nam se zbog odnosa kvalitete i cijene redovno i rado vraćali..

Uvjereni smo da će u novouređenom Klubu, u još ljepšem ugođaju i s novim sadržajima (baby kutak, kuhinja…), roditeljima biti još ugodniji boravak! 🙂