CJENICI & BROŠURE

Sve naše proslave uključuju:

Neograničenu konzumaciju hrane i pića, tortu sladolednu sa šlagom i svjećicama, 2 tete animatorice, individualni pristup slavljeniku i gostima, pozivnice-dizajnirane, dekoraciju stola i prostora, jednokratni rođendanski pribor, uspomenar za slavljenika, kostimiranje po izboru, poklončići za sve goste, digitalno fotografiranje (80-100 rođendanskih fotki na CD-u ili na webalbumu), animacijske igre prilagođene uzrastu djece uz puno plesa, pjesme, natjecanja, zabave i iznenađenja, korištenje prostorije poligona – labirinta…

Kod nas nema doplate na broj djece (iste su cijene, bez obzira koliko djece dođe). Kapacitet prostora je 25-ero djece.
Iskoristite priliku za povoljniju proslavu! Provjerite ponudu last minute termina OVDJE

START ROČKAS
740 kn subotom i nedjeljom 840kn

 

 • 2 sata proslave, 2 tete animatorice
 • standardne (dizajnirane) pozivnice
 • grickalice, sokovi svih vrsta
 • sladoledna torta,
  sa šlagom i svjećicama
 • poklončići za sve rođendanske goste
 • CD s fotografijama s rođendana ili webalbum s rođendana 
MAXI ROČKAS
890 knsubotom i nedjeljom 990kn

 

 • 2 sata proslave, 2 tete animatorice
 • standardne (dizajnirane) pozivnice
 • PIZZE ili kiflice, po izboru
 • grickalice, sokovi svih vrsta
 • sladoledna torta sa šlagom i svjećicama
 • poklončići za sve rođendanske goste
 • tatoo i mala kazališna lutkarska predstava ili tatoo i kutak za uljepšavanje (prema procjeni voditeljica, ovisno o dobi i interesu slavljenika i gostiju)
 • CD s fotografijama s rođendana ili webalbum s rođendana
VIP ROČKAS
Najbolja EN-TEN-TINI Ponuda
1290 knsubotom i nedjeljom 1390kn

 

 • 2 sata proslave, 2 tete animatorice
 • standardne (dizajnirane) pozivnice
 • pizze ili kiflice, po izboru
  grickalice, sokovi
 • sladoledna torta sa šlagom i svjećicama
 • tatoo/ lutkarska predstava po želji
  ili kutak za uljepšavanje
  (prema procjeni voditeljica, ovisno o dobi i interesu slavljenika i gostiju)
 • poklončići za sve goste
 • CD s fotografijama s rođendana ili webalbum s rođendana
 •  +4 (ČETIRI) DODATNE
  ROĐENDANSKE USLUGE!
  (dolje navedene), izaberite po vašoj želji :-)

DODATNE ROĐENDANSKE USLUGE:

TEMATSKI ROĐENDANI (po izboru slavljenika/ce: FROZEN, VIOLETTA, DR. PLIŠKO, SPUŽVA BOB, PRINCEZE, MICKEY I MINNIE, LEGO NINJAGO, HULK, SPIDERMAN, BARCELONA/REAL… što god poželite!) :)  
Uz doplatu od +160kn
Uključuje osobne pozivnice sa slikom slavljenika/ce (ili bez slike) na odabranu temu, tematski ukrašenu tortu, pripremanje bezalkoholnih voćnih koktela po zabavnom receptu ovisno o temi – djeca ih sami pripremaju i miksaju u shakeru, ukrašavaju voćem, nazdravljaju u koktel čašama… :)
Tematski rođendan može biti bilo koji, sve po željama slavljenika (mogu izabrati bilo koju temu!)
Napomena: U VIP proslavi rođendana tematski rođendan vrijedi kao dvije usluge.

NOVO!!! TEMATSKI ROĐENDAN “ESCAPE KIDS AVANTURA
MAGIČNA I UZBUDLJIVA, SASVIM NOVA DIMENZIJA ZABAVE NA EN-TEN-TINI ROĐENDANIMA! IGRA JE PRILAGOĐENA DOBI – ZABAVNA JE I PREDŠKOLCIMA (JUNIOR ROĐENDANI) I ŠKOLARCIMA (SENIOR ROĐENDANI).
Uz doplatu od +160kn
Uključuje:
– tematske personalizirane pozivnice (po želji i s fotografijom slavljenika), s posebnim kodom/šifrom! :)
– interaktivnu igru s mnoštvom magičnih efekata u kojoj ekipa rješava niz zabavnih, šifriranih zadataka/zagonetki u više koraka i traže rođendanski ključ/tajno rođendansko rješenje
– “Escape kids avantura” ukrase na torti :)
– personalizirane akreditacijske kartice za svako dijete na rođendanu (s tajnim kodom :)) koju nosi doma za uspomenu!

Escape kids avantura je najnoviji hit na dječjim zabavama u svijetu, a sada i u En-ten-tiniju. Dječja genijalnost, mašta, logika i timski rad dolaze do izražaja i dovode do rješenja. Vrlo uzbudljiv i magični ročkas, za pamćenje djeci svih dobi!


KLUB ZA RODITELJE (opcija uz ročkase STARTMAXI, VIP), moguće je koristiti samo petkom, subotom i nedjeljom.

Nudimo dvije varijante korištenja Kluba za roditelje – posebne prostorije smještene u sklopu našeg prostora, odmah kraj rođendaonice:

Uz doplatu od +160kn (za 2 sata korištenja): korištenje našeg Kluba za roditelje/baby kutka i čajne kuhinjice s frižiderom gdje sami donosite svoju konzumaciju, ukoliko želite.
ili
Uz doplatu od +260kn (za 2 sata korištenja, s konzumacijom)
korištenje Kluba za roditelje/baby kutka i kuhinje s opremom uz neograničenu konzumaciju svih vrsta toplih napitaka (kave, čajevi…iz caffe aparata), grickalica i bezalkoholnih napitaka za roditelje (Coca Cola, Fanta, ledeni čaj, sok od jabuke, flaširana voda) te plastičnog/papirnog jednokratnog pribora. U obje kombinacije možete donijeti i sve svoje, što god želite (kolače, piće…)!

 –——————————————————————————–

BEZALKOHOLNI KOKTELI +90kn

Slavljenik i ekipa miksaju voćne koktele u pravom shakeru, piju ih iz koktel čaša, a kokteli izgledaju veselo i šareno. Pripremaju se po raznim tematskim zabavnim receptima (na temu Frozena, Violette, Trollsa, Angry Birdsa…). Vrlo su ukusni i zdravi jer se pripremaju od voćnih sokova i ukrašeni su narančinim kriškama i šarenim kockama leda u raznim bojama! Djeca uživaju i još dugo pamte doživljaj pripreme koktela!

——————————————————————————–

FOTOALBUM I KRATKI VIDEO CLIPOVI +100kn
Fotoalbum s izrađenih 25 najljepših fotografija (10x15cm) i male video snimke s ročkasa (clipovi)!

——————————————————————————–

VATROMET, DJEČJI ŠAMPANJAC I TEMATSKI UKRASI NA TORTI PO IZBORU +60kn
Izaberite izgled torte iz naše ponude: Violetta, Lego Ninjago, Spiderman, Hello Kitty, Winx, Dinosauri itd. pripremit ćemo uz svjećice mali vatromet na torti i održat ćemo svečanu zdravicu vrlo ukusnim dječjim pjenušcem!

——————————————————————————–

UNIKATNE, TEMATSKE – OSOBNE POZIVNICE! +100kn
Neka slavljenik ima posebne i originalne pozivnice – izaberite vrstu pozivnice sa otkačenom fotografijom slavljenika/ce kao Violetta, Frozen, Vaiana, Lego Ninjago, Minecraft, Zvončica, Spiderman, Superman, Batman, Ben10, Barcelona/Real…. :-)

——————————————————————————–

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA ZA SVAKOG ROĐENDANSKOG GOSTA 
13x18cm +10kn / djetetu
Skupna rođendanska fotografija s popisom imena svih gostiju na rođendanu – vrlo lijepa uspomena za sve rođendanske goste! Ukoliko je tematski rođendan, fotografija je uređena na odabranu temu – npr. i Spiderman je na slici, zajedno s djecom. 😉

——————————————————————————–

KIDS TATOO I MALA KAZALIŠNA LUTKARSKA PREDSTAVA ILI KIDS TATOO I KUTAK ZA ULJEPŠAVANJE 
+60kn (u MAXI i VIP ročkasima uključeno) 
Djeci koja to žele, tete stavljaju male tatoo naljepnice sa zabavnim motivima (boje neškodive zdravlju, lako se ispiru), te priređuju malu kazališnu interaktivnu lutkarsku predstavu ili organiziraju kutak za uljepšavanje!


 DOPLATE:

NOVO! MASKOTA MINNIE MOUSE!  +120kn
Neka Vaše dijete ima posebnu uspomenu na rođendan – posjet zabavne maskote Minnie Mouse! Manjoj djeci je to nezaboravan doživljaj kad Minnie s njima pleše, fotka se, igra se… Minnie Mouse maskota dolazi na rođendan i zabavlja djecu otprilike pola sata. Fotografiju naše maskote možete vidjeti na fotogaleriji! :)

NOVO! PINATA! +90kn
Ispunjena slatkišima, igračkicama i slatkim iznenađenjima, pinjata s happy birthday motivima je zagarantirana zabava na Ententini rođendanima! Fotografiju pinjate možete vidjeti na fotogaleriji! :)

DVA SLAVLJENIKA + 150 kn
Neka prijatelji iz razreda ili vrtićke grupe, braća, sestre proslave zajedno ročkas, tako da se svaki od njih osjeća posebno i svečano u svojoj slavljeničkoj stolici, ima svoju tortu sa svjećicama i prskalicama, svako dobije svoj CD s fotkama itd.

POSEBNO U PONUDI – NAJAM PROSTORA ZA VAŠU PROSLAVU (BABY ROČKASI)
Uključuje najam Kluba za roditelje sa svim sadržajima (playstation karaoke, TV, CD player) i s konzumacijom za roditelje (kave i drugi topli napitci, sokovi, grickalice, korištenje kuhinje s frižiderom), te korištenje prostorije poligona s velikim toboganom, bazenom s lopticama, penjalicama… itd., uz nadzor/čuvanje djece dok su u poligonu od jedne naše djelatnice.
Cijena: +740 kn za dva sata najma sa svim navedenimBaby ročkasi su idealno rješenje ukoliko su manja djeca, ne treba vam klasični rođendan s animacijom, a usput biste i počastili druge roditelje i prijatelje. :) 

DODATNI SAT (ILI POLA SATA) ROĐENDANA: 
+ 280 kn (pola sata 140kn), u terminima od ponedjeljka do petka 
+ 350 kn (pola sata 175kn), u terminima subotom i nedjeljom 
Mnogo više igre, natjecanja,plesa…


 Pdf-Download-button

 

cjenik2018

 

 BROŠURE LOGOPEDSKOG KABINETA :