LAST MINUTE Termini

last_minute

 

Rezervirajte rođendan kod nas i iskoristite trenutne popuste:
bez doplate od 100kn za proslave subotom/nedjeljom (dakle jednake su cijene radnim danima i vikendom – od 820kn proslave)
– radnim danima i vikendom GRATIS je i usluga po izboru: napuhanci (koje djeca jako vole: dvorac s toboganom i pony) ili dječji voćni kokteli!
 
UZ SVE NAVEDENO I DODATAN, POSEBAN POPUST ZA VIKEND SUBOTA 26.9./NEDJELJA 27.9.gratis TEMATSKI ROĐENDAN po izboru! Izaberite tematski rođendan na temu koju dijete voli (Frozen, LOL surprise party, neke akcijske heroje, Barcelona/Real itd.) i dobit ćete cijelu temu bez doplate! Uključuje personalizirane pozivnice na odabranu temu, ukrase na torti, izrada voćnih koktela po receptima vezanim uz temu, igre i dječji tatoo (ukoliko imamo na odabranu temu) :)
 
Ukoliko ste naši prošlogodišnji slavljenici, za vas imamo još i dodatnih pogodnosti!
Odgovor na pitanje kakvi su popusti za prošlogodišnje slavljenike kao i ostala najčešće postavljena pitanja o uvjetima rada u vrijeme korone pronaći ćete na ovom linku :)
 
Nazovite nas sve informacije na 095 3919 478, pišite na whatsapp/viber, šaljite upite mailom, na facebook… a možete i navratiti do nas radnim danom između 16 i 19h, subotom između 10 i 13h!  :)