najčešća pitanja i odgovori

1. Imate li neke novosti ili neke nove zanimljive sadržaje na rođendanima?
Glavna novost je da se proširujemo i na susjedni poslovni prostor (bivši prostor vrtića Žirafa) i dobivamo gotovo 200m2 atraktivnog OKI DOKI dječjeg kluba i rođendaonice! Uredili smo malu dvoranu za sport i ples, prostor će moći primiti 30 djece (dakle veći razred ili vrtićku grupu) i bit će idealan za školarce – dječake i djevojčice koje žele aktivan i zabavan rođendan, uz disco, ples, sportska natjecanja…! U novom Dječjem klubu uskoro kreću TIK TOK rođendanske proslave i mnoštvo drugih atrakcija, baš se veselimo!!!
Naravno, bit će tu sadržaja i za predškolce, prostor je namijenjen za djecu od 3 godine pa nadalje. Rezervacije već primamo, a cijene ostaju iste kao i u Ententiniju!
Naravno ročkasi u našem Ententiniju idu dalje!
Novi Oki doki dječji klub će imati i prijepodnevne radionice te organizaciju igre po satu, više o tome uskoro!
2. Kakve popuste trenutno nudite i ima li nekih pogodnosti za “stare” vjerne slavljenike?
Da, naravno! 🙂 Trenutno vrijedi POPUST OD 100kn na sve redovne cijene subotom/nedjeljom (sad su jednake cijene svim danima) te uvijek atraktivni Last minute popusti. Za prošlogodišnje slavljenike još dodatno odobravamo i GRATIS tematski rođendan po izboru (Frozen, Kralja lavova, superheroji, nogometni…što god želite), tako da je zadovoljstvo slavljenika poslije rođendana zagarantirano!
Osim toga, za one koji proslave u našem novom Oki doki prostoru GRATIS je rođendanska avantura po izboru (Andrenalin party, Supertalent, Escape kids avantura ili Put oko svijeta)!
3. Kako radite u vrijeme koronavirusa, je li sigurno za djecu i poštuju li se aktualne epidemiološke mjere?
Radimo (novo)normalno, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Djeca ne moraju nositi maske, ali sve odrasle osobe koje borave u prostoru Ententini-ja (animatorice, roditelji…) su obavezne nositi zaštitine maske. Na ulasku mjerimo temperaturu beskontaktnim toplomjerom, dezinficiraju se ruke, prostor se redovno dezinficira i provjetrava, a drugačijom organizacijom rada smo smanjili gužve na ulasku/izlasku. Djeca uvijek trebaju ponijeti svoje papučice ili čarapice.
4. Što ako odustanemo od proslave zbog bolesti ili nekog drugog razloga? Vraćate li akontaciju?
Zbog specifične situacije, povrat akontiranog iznosa dobivate bez obzira iz kojeg razloga odustanete (dijete se razboli ili bilo koji drugi razlog, ne morate ga ni navesti ako ne želite ;))! Također možemo i prebaciti termin rođendana na neki drugi datum, sve po dogovoru.
5. Ima li ograničenja na broj djece? Smiju li roditelji unutra?
Epidemiološke mjere i propisana kvadratura dozvoljavaju do 25-ero djece u Ententiniju, a u novom prostoru Oki doki dječjeg kluba 30-ero djece. Roditelji u pravilu ne ulaze unutra dalje od garderobe zbog trenutne situacije s koronavirusom, osim u posebnim situacijama korištenja Kluba za roditelje.
6. Molim ponovite mi osnovne cijene/pakete, imate toga puno pa se ne snalazim… 😀
Razumijemo, imamo mnoštvo usluga i raznih paketa, tko bi to sve zapamtio 🙂 … Cijene su od 820kn za COOL paket (25-ero djece, sladoledna torta sa šlagom i svjećicama, sokovi, grickalice, 2 sata proslave), 950kn za SUPERCOOL paket (sve navedeno u Cool paketu+ pizze ili kiflice + mala lutkarska predstava i dječji tatoo), 1350kn za NAJNAJ paket (sve navedeno u Supercool paketu + još dodatnih uključenih usluga kao npr. (napuhanci – dvorac i pony, Klub za roditelje s konzumacijom, pinjata, facepainting, Minnie mouse maskota…).
U novom Oki doki dječjem klubu vrijede iste cijene i paketi rođendanskih proslava, ali za 30 djece.
Ponavljamo, za stare slavljenike tu je i gratis tematski ročkas/rođ.avantura po izboru, u svim varijantama! 🙂
A sve detaljno objašnjeno u vezi vrsta proslava i cijena možete vidjeti ovdje

Za sve dodatne informacije i rezervacije zovite nas na 095 39 19 478
DOBRO NAM DOŠLI! 🙂

Naš novi Oki Doki dječji klub!