najčešća pitanja i odgovori

1. Imate li neke novosti ili neke nove zanimljive sadržaje na rođendanima?
Glavna novost je da smo se od studenog prošle godine proširili i na susjedni poslovni prostor (na istoj adresi, bivši prostor vrtića Žirafa) i dobili gotovo 200m2 atraktivnog novouređenog prostora OKI DOKI dječjeg kluba i rođendaonice! Uredili smo i malu dvoranu za sport i ples! Oki doki može primiti 25-ero djece (sasvim udovoljava sve epidemiološke uvjete da primi cijeli razred ili vrtićku grupu), a idealan je i za male i za velike, namijenjen je za klince od 3 godine pa nadalje! Za školarce koji žele aktivan i zabavan rođendan, uz disco efekte, ples, sportska natjecanja u dvorani…a za manju vrtićku dob tu je mnoštvo zabave kao npr. napuhanac, razne penjalice i poligoni… 🙂
Cijene ostaju iste kao i u Ententiniju (paketi su od 820kn, a u last minute varijanti posebna ponuda za 690kn radnim danima u tjednu koji dolazi, do 15ero djece uz mogućnost doplata za dodatni broj djece, pizze…)
Novi Oki doki dječji klub ima i kreativne prijepodnevne radionice/igraonice za malene utorkom, četvrtkom i subotom!
2. Kakve popuste trenutno nudite i ima li nekih pogodnosti za “stare” vjerne slavljenike?
Da, naravno! 🙂 Uz atraktivne Last minute popuste, za prošlogodišnje slavljenike još dodatno odobravamo i GRATIS tematski rođendan po izboru (Frozen, Kralj lavova, Maša i medo, superheroji, nogometni, adrenalinski party, supertalent…što god želite), 
3. Kako radite u vrijeme koronavirusa, je li sigurno za djecu i poštuju li se aktualne epidemiološke mjere?
Radimo (novo)normalno, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Djeca ne moraju nositi maske, ali sve odrasle osobe koje borave u prostoru Ententini-ja i Okidoki-ja (animatorice, roditelji…) su obavezne nositi zaštitine maske. Na ulasku mjerimo temperaturu beskontaktnim toplomjerom, dezinficiraju se ruke, prostor se redovno dezinficira i provjetrava, a drugačijom organizacijom rada smo smanjili gužve na ulasku/izlasku. Djeca uvijek trebaju ponijeti svoje papučice ili čarapice.
4. Što ako odustanemo od proslave zbog bolesti ili nekog drugog razloga? Vraćate li akontaciju?
Zbog specifične situacije, akontacija trenutno nije potrebna! Ukoliko ipak unaprijed platite, povrat akontiranog iznosa dobivate bez obzira iz kojeg razloga odustanete (dijete se razboli ili bilo koji drugi razlog, ne morate ga ni navesti ako ne želite ;))! Također možemo i prebaciti termin rođendana na neki drugi datum, sve po dogovoru.
5. Ima li ograničenja na broj djece? Smiju li roditelji unutra?
Epidemiološke mjere i propisana kvadratura dozvoljavaju nam u novom prostoru Oki doki dječjeg kluba 25-ero djece. Roditelji u pravilu ne ulaze unutra dalje od garderobe zbog trenutne situacije s koronavirusom, osim u posebnim situacijama korištenja Kluba za roditelje, prema posebnom dogovoru.
6. Molim ponovite mi osnovne cijene/pakete, imate toga puno pa se ne snalazim… 😀
Razumijemo, imamo mnoštvo usluga i raznih paketa, tko bi to sve zapamtio 🙂 … Cijene su od 820kn za COOL paket (25-ero djece, sladoledna torta sa šlagom i svjećicama, sokovi, grickalice, 2 sata proslave), 950kn za SUPERCOOL paket (sve navedeno u Cool paketu+ pizze + dječji tatoo), 1350kn za NAJNAJ paket (sve navedeno u Supercool paketu + još dodatnih uključenih usluga kao npr. napuhanac dvorac i pony, pinjata, facepainting, kokteli, tematski rođendani, Minnie mouse maskota, Klub za roditelje…).
U last minute varijanti cijena COOL paketa je 690kn (do 15 djece, od ponedjeljka do petka u tjednu koji dolazi, uz moguće doplate)
Ponavljamo, za stare slavljenike tu je i gratis tematski ročkas/rođ.avantura po izboru, u svim varijantama! 🙂
A sve detaljno objašnjeno u vezi vrsta proslava i cijena možete vidjeti ovdje

7. Kako možemo rezervirati proslavu? Kad možemo navratiti vidjeti prostor i sve dogovoriti, preuzeti pozivnice…?
Sve informacije o slobodnim terminima i upise možemo obaviti preko Whatsappa, SMSa, mailom, messengerom…ili nas nazovite. Pozivnice možemo napraviti u elektronskom obliku da ih samo proslijedite dalje gostima npr. whatsapp-om (u tom slučaju ne trebate ni dolaziti do nas), a možete navratiti i do nas po standardne, tiskane pozivnice. U tematskim varijantama rođendana mogu biti i personalizirane pozivnice. Navratiti i vidjeti prostor možete svakodnevno ali po prethodnoj najavi jer trenutno nemamo redovno radno vrijeme prijema.

Za sve dodatne informacije i rezervacije zovite nas na 095 39 19 478 ili na pišite!
DOBRO NAM DOŠLI! 🙂

Naš novi Oki Doki dječji klub!