Proslave Rođendana

Dječji rođendani u Ententini rođendaonici

(za predškolce/djecu vrtićke dobi, od 1. do 7. rođendana)

rodjendani

Organiziramo vesele i originalne proslave dječjih rođendana od 2003., dakle ove godine smo punoljetni! 🙂

Okupljamo veeeliki broj zadovoljne djece i roditelja koji nam se vraćaju iz godine u godinu, ne samo s područja Dubrave, Maksimira i Sesveta, već i šire, raduju nas mali slavljenici i gosti s područja cijelog Zagreba!

Svaki rođendan je dogovoren i usklađen sa željama slavljenika i s ljubavlju osmišljen od prve do zadnje minute! Svaki je rođendan poseban i drugačiji , uvijek uz nove i zanimljive igre!
Na rođendanima obećavamo mnogo šale i smijeha, animacijskih igara, ugodan prostor i pristupačne cijene, a najljepše dojmove i pohvale roditelji i djeca imaju za naše vesele i pristupačne En-ten-tini tete koje su garancija dobrog provoda!

Nudimo razne varijante proslava, brojne dodatne rođendanske usluge te povoljne cijene.

U svim proslavama gratis je sladoledna torta sa šlagom i svjećicama, pozivnice, te poklončići na kraju ročkasa za sve goste!

S radošću primamo i najmanju dječicu, od prve godine!

Dječji rođendani u Oki doki rođendaonici!

(namijenjeno za predškolce i školarce te veće grupe djece, od 3. do 13. godine, kapacitet prostora je 25-ero djece!)

Na istoj adresi u Koledinečkoj 5, samo 10 metara dalje od glavnog ulaza u Ententini, proširili smo se i uredili još jednu, novu i veću rođendaonicuOki doki!
Oki doki rođendaonica je zabavno i opušteno party okruženje sa mnoštvom animacijskih sadržaja namijenjenih djeci od 3 do 13 godina, te za veće grupe djece jer je prostor veći i prima 30 djece (zbog epidemioloških razloga trenutno nam je kapacitet 25-ero djece)! S dugogodišnjim iskustvom pokazala se potreba za posebnim prostorom i animacijom i za „malo starije“ tj. „one koji više nisu mali“, a koji traže i vole drugačiji pristup na proslavama. Tu je posebna dvorana za sport i ples, te mnoštvo drugih zabavnih sadržaja. Prostor je opremljen softplay opremom, dvoranom, napuhancem i sl., tako da potpuno odgovara i za predškolce! Cijene su iste u obje rođendaonice, pogledajte cjenik

Oki doki prostor je na gotovo 180m2 atraktivnog prostora, tu je mala dvorana za sport i ples, potpuno opremljen i s mnoštvom sadržaja za djevojčice i dječake koji žele aktivan i zabavan rođendan uz disco, ples, razna natjecanja i zabavne rođendanske avanture: Escape kids, supertalent, adrenalinski party, put oko svijeta… 🙂 Obje rođendaonice su na istoj adresi, u Koledinečkoj 5.

Dodatno nudimo u Ententiniju i Klub za roditelje kao odličan prostor za ugodno druženje roditelje dok djeca slave…
Dođite nam s povjerenjem i dozvolite da Vašem djetetu priredimo nezaboravan provod i omogućimo divnu uspomenu na proslavljeni ročkas. 🙂