Proslave Rođendana

Dječji rođendani u Ententini rođendaonici

(za predškolce/djecu vrtićke dobi, od 1. do 7. rođendana)

rodjendani

Organiziramo vesele i originalne proslave dječjih rođendana već punih 17 godina (počeli smo 2003.)!

Okupljamo veeeliki broj zadovoljne djece i roditelja koji nam se vraćaju iz godine u godinu, ne samo s područja Dubrave, Maksimira i Sesveta, već i šire, raduju nas mali slavljenici i gosti s područja cijelog Zagreba!

Svaki rođendan je dogovoren i usklađen sa željama slavljenika i s ljubavlju osmišljen od prve do zadnje minute! Svaki je rođendan poseban i drugačiji , uvijek uz nove i zanimljive igre!
Na rođendanima obećavamo mnogo šale i smijeha, animacijskih igara, ugodan prostor i pristupačne cijene, a najljepše dojmove i pohvale roditelji i djeca imaju za naše vesele i pristupačne En-ten-tini tete koje su garancija dobrog provoda!

Nudimo razne varijante proslava, brojne dodatne rođendanske usluge te povoljne cijene.
Kod nas su iste cijene bez obzira na broj djece (prostor je ograničen na 25-ero djece)!

U svim proslavama gratis je sladoledna torta sa šlagom i svjećicama, te poklončići na kraju ročkasa za sve goste!

S radošću primamo i najmanju dječicu, od prve godine!
Slavljenici 7. i 8. rođendana mogu birati između Ententini rođendaonice (za juniore) ili nove Oki doki rođendaonice (za seniore) koji se donekle razlikuju po koncepciji proslave te opremi rođendaonice u kojoj djeca slave, ali ne i po kvaliteti i zadovoljstvu djece! 🙂

Dječji rođendani u Oki doki rođendaonici!

(namijenjeno za školarce i veće grupe djece, od 7. do 13. godine prvenstveno – ali mogu i manji po dogovoru)

Na istoj adresi, u Koledinečkoj 5, proširili smo se i uredili smo dvije zasebne rođendaonice – Ententini rođendaonicu (za manje, predškolce i manje grupe djece) te novu i veću Oki doki rođendaonicu (prvenstveno za školarce i/ili veće grupe djece)
Oki doki rođendaonica je zabavno i opušteno party okruženje sa mnoštvom animacijskih sadržaja namijenjenih djeci od 7 do 13 godina, te za veće grupe djece jer je prostor veći i prima 30 djece! S dugogodišnjim iskustvom pokazala se potreba za posebnim prostorom i animacijom za „malo starije“ tj. „one koji više nisu mali“, a koji traže i vole drugačiji pristup na proslavama. Tu je posebna dvorana za sport i ples, te mnoštvo drugih zabavnih sadržaja

Naš novi Oki Doki dječji klub!

Oki doki prostor je na gotovo 200m2 atraktivnog prostora, tu je mala dvorana za sport i ples, potpuno opremljen i s mnoštvom sadržaja za djevojčice i dječake koji žele aktivan i zabavan rođendan uz disco, ples, razna natjecanja i zabavne rođendanske avanture: Escape kids, supertalent, DJ party, adrenalinski party, put oko svijeta… 🙂 Obje rođendaonice su na istoj adresi, u Koledinečkoj 5.

Dodatno nudimo u Ententiniju i Klub za roditelje kao odličan prostor za ugodno druženje roditelje dok djeca slave…
Dođite nam s povjerenjem i dozvolite da Vašem djetetu priredimo nezaboravan provod i omogućimo divnu uspomenu na proslavljeni ročkas. 🙂