Proslave Rođendana

Dječji junior rođendani

(za predškolce, od 1. do 7. rođendana)

rodjendani

Organiziramo vesele i originalne proslave dječjih rođendana već gotovo punih 17 godina (počeli smo 2003.)!

Okupljamo veeeliki broj zadovoljne djece i roditelja koji nam se vraćaju iz godine u godinu, ne samo s područja Dubrave, Maksimira i Sesveta, već i šire, raduju nas mali slavljenici i gosti s područja cijelog Zagreba!

Svaki rođendan je dogovoren i usklađen sa željama slavljenika i s ljubavlju osmišljen od prve do zadnje minute! Svaki je rođendan poseban i drugačiji , uvijek uz nove i zanimljive igre!
Na rođendanima obećavamo mnogo šale i smijeha, animacijskih igara, ugodan prostor i pristupačne cijene, a najljepše dojmove i pohvale roditelji i djeca imaju za naše vesele i pristupačne En-ten-tini tete koje su garancija dobrog provoda!

Nudimo razne varijante proslava, brojne dodatne rođendanske usluge te povoljnije cijene preko tjedna (od ponedjeljka do petka).
Kod nas su iste cijene bez obzira na broj djece (prostor je ograničen na 25-ero djece) !

birthday3

U svim proslavama gratis je sladoledna torta sa šlagom i svjećicama, te poklončići na kraju ročkasa za sve goste!

S radošću primamo i najmanju dječicu, od prve godine!
Slavljenici 7. i 8. rođendana mogu birati između dječjeg junir ili senior ročkasa, koji se donekle razlikuju po koncepciji proslave te opremi rođendaonice u kojoj djeca slave, ali ne i po kvaliteti i zadovoljstvu djece! :-)

Dječji senior rođendani

(za školarce, od 7. do 13. godine)

rodjendani teen

Prvi u Hrvatskoj pokrenuli smo TEEN proslave rođendana, što je ubrzo postalo pravi hit među osnovcima!

U našem centru u Koledinečkoj 5, uredili smo dvije zasebne rođendaonice dječju junior za predškolce i dječju senior za školarce.
Rođendaonica za dječje senior proslave (naš bivši Teen) je zabavno i opušteno party okruženje sa mnoštvom animacijskih sadržaja namijenjenih djeci od 7 do 13 godina! S dugogodišnjim iskustvom pokazala se potreba za posebnim prostorom i animacijom za „malo starije“ tj. „one koji više nisu mali“, a koji traže i vole drugačiji pristup na proslavama.

Naglasak je na tome da slavljenik/ca i gosti imaju malo drugačiju koncepciju rođendana.
Senior slavljenik/ca (u dogovoru sa svojom ekipom) organizira svoju rođendansku proslavu i način provođenja vremena na rođendanu, iako se naravno zabavljaju uz nadzor, pomoć i po potrebi animaciju En-ten-tini djelatnica.

Mickey_Mouse-Birthday_Cake

Prostor je opremljen za vrhunsku zabavu uz disco lasere i zvučne efekte, uređenom pozornicom s bubble aparatom za mjehuriće, računalom s velikom playlistom, mikrofonima,  DJ party-em (opcija), rekvizitima za Escape kids avanturu (oopcija), stolnim nogometom, košem i golom, pikadom, velikim plazma TVom , Playstation s Eye toy kamerom – zabavne igre pokretima tijela, kutkom s opremom za bezalkoholne koktele , kutkom za uljepšavanje – lakiranje noktića itd. , dječjim tatoom, i naravno mnoštvom društvenih igara!Obje rođendaonice su u sklopu našeg centra u Koledinečkoj 5.

Dodatno nudimo i   Klub za roditelje kao odličan prostor za ugodno druženje roditelje dok djeca slave…
Dođite nam s povjerenjem i dozvolite da Vašem djetetu priredimo nezaboravan provod i omogućimo divnu uspomenu na proslavljeni ročkas. :-)