Logopedski Kabinet


NOVO! S ponosom predstavljamo Slovuljke autorica prof.Ivane Đurić-Katanić i prof.Vlatke Mijić iz našeg kabineta. Slovuljci su serija od 4 logopedske vježbenice pod nazivom Čitalica, Pisalica, Pripovijedalica i Slikopričalica tiskane u izdanju izdavačke kuće Alka script.
Serija vježbenica Slovuljci namijenjena je roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, logopedima i ostalim stručnim suradnicima te je osmišljena kao pomoć djeci u razvoju svih jezičnih vještina, pogotovo vještina jezičnog izražavanja, čitanja i pisanja.
Seriju Slovuljci možete kupiti u Logopedskom kabinetu Ententini na adresi Koledinečka 5 po cijeni od 230kn (za sve 4 vježbenice) ili ih naručiti na mail ivana@ententini.hr.
Ovdje možete pogledati Separat Slovuljaka tj.prelistati po nekoliko stranica iz svake vježbenice: LINK

 

 

O RADU KABINETA

Logopedski kabinet En-ten-tini već gotovo 20 godina vodi prof. logoped IVANA ĐURIĆ-KATANIĆ sa svojim stručnim timom koji okuplja logopede, edukacijske rehabilitatore i psihologe. Kabinet provodi kompletnu logopedsku obradu (procjenu, dijagnostiku) i terapiju govorno-jezičnih teškoća dječje dobi.

Kabinet trenutno radi na lokaciji KOLEDINEČKA 5, u Zagrebu (u poslovnom prostoru u prizemlju zgrade, odmah preko puta tržnice u Dubravi). 

Logopedski kabinet je otvoren i u prijepodnevnim i u poslijepodnevnim satima te se termini obrade/dijagnostike kao i termini  logopedskih vježbi dogovaraju i prilagođavaju Vašim mogućnostima i potrebama.

SVE INFORMACIJE I DOGOVOR TERMINA MOŽETE DOBITI NA 091 5141 555 ILI NA MAIL ivana@ententini.hr

Vrlo nam je važan dobar kontakt i suradnja s roditeljima koje aktivno uključujemo u sve faze terapeutskog rada te ih savjetujemo kako poticati govorno-jezični razvoj u obiteljskom okruženju. Veliku važnost dajemo i aktivnoj suradnji sa školama, učiteljima, vrtićima i ostalim prirodnim okruženjima djeteta koje je u tertmanu logopedskih vježbi.

Potražite nas i na Facebook stranici na kojoj objavljujemo savjete i logopedske materijale za rad: Logopedski kabinet En-ten-tini

Budući da poticajna igra neposredno utječe na usklađeni razvoj svih psihičkih procesa – percepcije, intelekta, memorije, emocija, volje i cjelokupne osobnosti djeteta, a naročito na govorno – jezično izražavanje, tako se u ovom logopedskom kabinetu kompletna logopedska terapija radi kroz zabavnu igru floor time pristupom.

Sve logopedske vježbe se provode s individualnim pristupom djetetu, poštujući sve posebnosti, navike i mogućnosti kognitivno-komunikacijskog ustrojstva svakog pojedinog djeteta – otkrivaju se svi djetetovi unutarnji potencijali te se iskorištavaju najbolji psihički i fizički faktori koji će logopedske vježbe učiniti kvalitetnijima i uspješnijima.

U sklopu Udruge En-ten-tini – Udruge za pružanje pedagoške i edukacijsko-rehabilitacijske pomoći djeci s poteškoćama u učenju, komunikaciji i ponašanju – prof. Ivana Đurić-Katanić sa stručnim suradnicima provodi razne projekte usmjerene na savjetovanje i edukaciju roditelja i stručnog osoblja o poticanju govorno jezičnog razvoja kod djece te usvajanju vještina potrebnih za polazak u školu. Također se kroz projekte provode i različite radionice s djecom koja imaju teškoće u učenju, komunikaciji i ponašanju.
Više o radu Udruge En-ten-tini pogledajte OVDJE


DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

Koristeći najnovije svjetske logopedske metode i prateći najnovije logopedske terapeutske trendove u našem logopedskom kabinetu pomažemo djeci koja imaju teškoće govorno-jezičnog razvoja u vidu:

* teškoće izgovora glasova
npr. glasova L, Lj, R, S, Z ,C, Š, Ž, Č, Ć …

* usporen govorno-jezični razvoj

* teškoće jezične obrade i komunikacije

* mucanje

* brzopletost

* teškoće glasa

* teškoće, čitanja, pisanja, računanja i/ili učenja

* teškoće pamćenja, pažnje i koncentracije

*oštećenja sluha

LOGOPEDSKE BROŠURE

Prof. logoped Ivana Ðurić-Katanić pripremila je nekoliko logopedskih brošura koje besplatno možete dobiti u našem kabinetu ili ih skinuti u pdf formatu:

 

 

Brošure su informativnog karaktera te pružaju roditeljima korisne informacije i savjete u vezi razvoja govora i poticanja govorno-jezičnog razvoja kod djece.


DOBRO NAM DOŠLI! 🙂